CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

CGM OXYBOXY-app in een nieuw kleedje

24 augustus 2021 | CompuGroup Medical België

Mobiele webapplicatie voor agenda-en dossierbeheer

Misschien hebt u het de afgelopen dagen al gemerkt: de app van CGM OXYBOXY - powered by CLICKDOC heeft een opknapbeurt gekregen. De app kreeg een grondige update, met naast een vernieuwde buitenkant ook een vernieuwde agenda.

Via CGM OXYBOXY - powered by CLICKDOC had u al langer alle nodige informatie binnen handbereik. Maar hebt u de app al op uw smartphone? Download de vernieuwde applicatie hieronder voor Android & iOS. Hebt u de app reeds? Vergeet dan niet de update te installeren.

iOS

App store

Android

Google Play store


Helder overzicht, meer details en gebruiksgemak

Inplannen van afspraken en het bewerken van uw agenda's gebeurt tegenwoordig in een handomdraai. Verkrijg in enkele seconden een overzicht van uw patiënten en contacteer ze vervolgens via email, sms of gewoon telefonisch. Ook het adres van de patiënt is gemakkelijk terug te vinden via een connectie met Google Maps. De data is bovendien ook offline beschikbaar zodat u zonder internetverbinding steeds uw afspraken, patiëntengegevens en andere belangrijke informatie kunt raadplegen.

 

Tot slot: we blijven vernieuwen en voortbouwen om de best mogelijke applicatie- en software te maken. Update de app regelmatig, zo krijgt u automatisch al de nieuwigheden te zien.