Systeemvereisten

CGM Oxygen

Minimale vereisten

Besturingssysteem

Windows® 10, 11, Home/Pro/Enterprise

Windows® Server 2016 of hoger

(Volwaardige Windows-editie, geen S-modus)

Architectuur

64 bit

Processor

Quadcore processor (geen ARM (zoals Apple M1, Apple M2), Atom, Celeron of tabletprocessor)

RAM-geheugen

Aanbevolen: 8 GB

Minstens 4 GB RAM geheugen of meer

Vrije schijfruimte

10 GB

Monitorresolutie

Aanbevolen: 1920 x 1080

Installatie

Internet aansluiting

Indien je met Mac werkt, moet je eerst een Windowsomgeving voorzien (zoals Parallels). Momenteel ondersteunt de gebruikte Microsoft database geen Apple M1, M2 processoren, dit betekent dat CGM Oxygen op deze toestellen niet kan werken tenzij de database op een centrale windows-pc geïnstalleerd wordt.

CGM Oxygen Cloud

Windows:

• Windows® Vista SP2, 7 SP1, 8, 8.1, 10, 11
  • Windows® Server 2008 R2 SP1, 2012, 2012 R2

MacOS:

• MacOS 10.15 of nieuwer
CGM OxyBoxy

Desktop (minimum)

• Microsoft Edge: recentste versie
  • Firefox: recentste versie
  • Chrome: recentste versie
  • Safari: recentste versie

Mobiel

• iPhone: standaardbrowser of Google Chrome
  • Android: standaardbrowser of Google Chrome

Tablet

• iPad: standaardbrowser of Google Chrome
  • Android-tablet: standaardbrowser of Google Chrome

Gebruik voor het beste resultaat altijd de recentste versie van je browser.

Clickdoc

Gelieve voor CLICKDOC VIDEOCONSULTATIE een van de volgende internetbrowsers te gebruiken die overeenstemmen met je besturingssysteem:

Windows

• Google Chrome: kan via de officiële homepagina gratis gedownload worden. *

macOS

• Safari: wordt standaard meegeleverd met uw besturingssysteem.

Belangrijke informatie:

Gebruik voor CLICKDOC VIDEOCONSULTATIE niet Internet Explorer of Microsoft Edge. De recentste versie van de Google Chrome-browser is het meest compatibel.

Downloads

Hier vind je handleidingen, brieven, documenten,... die je gratis kan downloaden

Hulp op afstand

Download hier Anydesk, de software waarmee wij je ondersteuning kunnen bieden vanop afstand

Voor verdere technische ondersteuning kan je ons bereiken op:

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

Clickdoc

Op werkdagen bereikbaar:

10:00 uur - 12:00 uur
14:00 uur en 17:00 uur