CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Wij creëren de toekomst van e-health!

Betrokken met hoofd, hart en handen

Het gaat niet om iets of iemand. Het gaat over gezondheid, soms zelfs over mensenlevens. Wij helpen genezen. Dit is onze claim en onze motivatie. Het maakt niet uit sinds wanneer en waar we onze bijdrage leveren - we werken allemaal samen en aan één doel. Moedig en uitgerust met gezond verstand kunnen we op elkaar vertrouwen. We worden gesterkt door een set van succesregels en begrijpelijke beslissingen. Voor ons gezamenlijke succes - gisteren, vandaag en in de toekomst. 

Voel de polsslag van CGM

"Ik ben me ervan bewust dat we niet alleen de zorgverleners helpen, maar indirect ook de patiënten van die zorgverleners. De mensen. Dat maakt een grote emotie bij mij los en moedigt me aan."

Lara Schneider, Team Leader L1 Support

“Ik werk al bijna 10 jaar bij CGM. Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om naast het succes van het bedrijf je eigen professionele reis te ontwikkelen, elke dag."

Daniel Schmidt, Area Vice President CLICKDOC

"We waarderen elkaar en onze verschillen en erkennen het voordeel van verschillende perspectieven en benaderingen in het team."

Alexandra Gömann, Project Manager

Door de video te laden, gaat u ermee akkoord om gegevens naar Vimeo te verzenden en bevestigt u dat u ons privacybeleid gelezen hebt.

Aanvaarden
CGM

Maak deel uit van iets groots

CompuGroup Medical

CompuGroup Medical levert belangrijke software om de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Wij bouwen bruggen tussen artsen, apotheken, zorgverzekeraars, laboratoria, revalidatie- & zorginstellingen en ziekenhuizen en helpen hen om mensen optimaal te behandelen. Meer dan 1,5 miljoen professionele gebruikers in 56 landen wereldwijd hebben hun vertrouwen in ons gesteld.

Het internationale kantoor in Koblenz