Veelgestelde vragen

Welke browser moet ik gebruiken?

Wij raden aan om te werken met Chrome ongeacht welk apparaat u gebruikt. Ook met een mobiele telefoon of tablet werkt Clickdoc het beste met Chrome.

Welke apparaten zijn nodig om Clickdoc teleconsultatie te gebruiken?

Een notebook, tablet of smartphone met een internetverbinding is voldoende voor gebruik. Het is belangrijk dat het apparaat een microfoon, een werkende webcam of een geïntegreerde camera heeft.

Is de camera van mijn apparaat voldoende?

CLICKDOC TELECONSULTATIE werkt met de camera van uw notebook, tablet of smartphone.

Heeft Clickdoc een internetverbinding nodig?

Ja, CLICKDOC TELECONSULTATIE vereist een actieve internetverbinding. U heeft een goede verbinding nodig met voldoende bandbreedte. De verbinding moet minimaal 2 MB/s upload en 10 MB/s download aankunnen. Bij twijfel kunt u na registratie een bandbreedte test doen binnen het programma.

Geen antwoord op je vraag gevonden?
Onze support is je graag van dienst.

Op werkdagen bereikbaar:

10:00 uur - 12:00 uur
14:00 uur en 17:00 uur

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

Hulp op afstand

Download hier Anydesk, onze software waarmee wij je ondersteuning kunnen bieden vanop afstand

Downloads

Hier vind je handleidingen, brieven, documenten,... die je gratis kan downloaden