CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

CGM Oxygen: is uw data beveiligd?

... en hoe snel herstelt u van dataverlies? 

 

Het blijft aangeraden om dagelijks een reservekopie van uw patiëntengegevens te nemen. Zo’n back-up van uw gegevens bewaart u bij voorkeur niet op dezelfde computer waar CGM Oxygen op draait. Hoe u het beter wel doet, leest u hieronder. 

 

Uw gegevens zelf bewaren

In het geval dat u geconfronteerd wordt met een computercrash belt u best gewoon even naar de supportdienst om te informeren naar de te ondernemen stappen. Hou er echter rekening mee dat u steeds zelf verantwoordelijk bent om een (recente) back-up van uw gegevens te bewaren. Als u deze correct bewaart, kan de supportdienst uw database zonder probleem terugplaatsen voor u.  

Spijtig genoeg krijgen onze collega’s af en toe te horen dat de back-up op de gecrashte computer bewaard stond. Deze gegevens zijn bijgevolg niet te herstellen waardoor u uw patiëntgegevens dus verliest. 

 

Zonder zorgen?

Wenst u zich geen zorgen te maken over het maken van deze reservekopieën? Voeg dan de module Backup Service aan uw licentie toe. Deze module stuurt om de twee uur een kopie van uw gegevens naar onze beveiligde server. U hoeft dus niet meer in te staan voor het handmatig bewaren van uw data. Onze servers voldoen bovendien aan alle geldende beveiligingsnormen. Door deze service te activeren kunt u bij diefstal, verlies of crash van uw laptop/pc via ons altijd rekenen op een herinstallatie met behoud van al uw gegevens.

Gerelateerde artikelen
Jana Verzele van Logopedie Pajottenland
"Administratie wordt sneller verwerkt waardoor ik mijn tijd nuttiger kan besteden." - Jana Verzele

Samenwerken met een IT-partner die je vertrouwt en waarop je kan rekenen, ...

De digitale toekomst met CGM Oxygen
Naar aanleiding van de "dag van de diëtist" op 19 september ging ...