CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen


Contacteer ons
 

CGM DAKTARI

+32 89 68 08 01

support.daktari.be@cgm.com

Op werkdagen bereikbaar:
8:30 uur - 17:30 uur

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

 

CGM OXYGEN

+32 59 270 588

support@compufit-be.cgm.com

Op werkdagen bereikbaar:
8:30 uur - 17:30 uur

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

Om alle dossiers vlot te kunnen afwerken, zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op dinsdag- en donderdagnamiddag.

CLICKDOC

+32 9 321 72 70

 info.be@cgm.com

Op werkdagen bereikbaar:
10:00 uur - 12:00 uur
14:00 uur en 17:00 uur

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

CGM Daktari

Software voor de dagelijkse ondersteuning van (huis)artsen

CGM Oxygen

Software voor de dagelijkse ondersteuning van multidisciplinaire (groeps)praktijken

Clickdoc Teleconsultatie

Veilige videoconsultaties via o.a. digitale wachtkamer