CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

CGM Oxygen als eerste softwareleverancier geslaagd voor eFact en eAgreement

3 december 2023
eHealth in CGM Oxygen

Adem in... want het is tijd voor een frisse, zuurstofrijke wind in jouw praktijk! We kondigen met trots aan dat CGM Oxygen als allereerste softwareleverancier met glans is geslaagd voor de recente testen van eFact. Bovendien behaalden we ook de goedkeuring voor eAgreement! Er rest ons enkel nog om eAttest aan ons lijstje toe te voegen. Je kan dus op je twee oren slapen want net zoals de afgelopen jaren, zal dankzij onze toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie, CGM Oxygen jouw praktijk naar nieuwe hoogten tillen en jou meer ademruimte geven.

 

"Oxygen geeft zuurstof aan je praktijk" - Wat betekent dat voor de kinesist?
 

  • Een vliegende start in 2024: Begin volgend jaar verwachten we groen licht van MyCareNet om van start te mogen gaan met eFact, eAgreement en eAttest - drie krachtige functionaliteiten die zorgen voor elektronische getuigschriften, naadloze facturatie en elektronische aanvragen, rechtstreeks aan de mutualiteiten. Zuurstof voor een soepele praktijkadministratie!
  • Ademruimte voor snelle vogels:  Als je je eerder hebt aangemeld om als één van de eersten de nieuwe versie te ontdekken, dan nemen we contact met je op zodra MyCareNet klaar is om in productie te gaan. We zorgen dan voor een vlotte uitrol en je ontvangt de nodige documentatie om meteen aan de slag te kunnen gaan.
  • Jouw digitale reis: Als passagier op deze reis ben jij de hoofdrolspeler in de digitale transformatie van jouw praktijk. Geen zorgen, dankzij onze begeleiding kan je de digitale toekomst vol vertrouwen tegemoet gaan. Vergeet dus maar je administatiestress want CGM Oxygen zorgt binnenkort voor meer ademruimte.

 

Voor vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen blazen we frisse zuurstof in jouw praktijk!

 

Start je digitaal verhaal vandaag al!

Word een eHealth-expert!

Onze knowledge base met informatie, video's, handleidingen, en veel meer omtrent de digitalisatie van jouw kinesitherapiepraktijk.

Gerelateerde artikelen
CGM Oxygen opnieuw geslaagd voor homologatiecriteria van eHealth in 2023
Gehomolo-wat?

Het eHealth-platform streeft ernaar o...

CGM Oxygen: is uw data beveiligd?

... en hoe snel herstelt u van dataverlies? ...