CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

De veiligheid van uw patiëntengegevens in CGM Daktari

3 november 2023

Elektronisch medisch dossier voor patiëntenadministratie

In een medische praktijk is de bescherming van patiëntengegevens van het grootste belang. Het is cruciaal dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot deze gevoelige informatie, om mogelijke inbreuken op de privacy te voorkomen. Dit geldt ook voor de patiëntengegevens in CGM Daktari.

Ontdek hieronder hoe uw software ervoor zorgt dat alleen de juiste personen toegang hebben tot deze waardevolle informatie.

Aparte login voor elke gebruiker

Een van de belangrijkste beveiligingskenmerken van CGM Daktari is dat elke gebruiker een aparte login heeft. Dit betekent dat alleen de personen die geautoriseerd zijn om toegang te hebben tot CGM Daktari de mogelijkheid hebben om de software te openen en te gebruiken. Hierdoor kan er te allen tijde worden nagegaan wie wat heeft gewijzigd in het systeem. Dit verhoogt de verantwoordelijkheid en transparantie binnen de praktijk, waardoor de patiëntgegevens beter worden beschermd.

Maatwerk voor administratieve assistenten

Als uw praktijk een administratieve assistent heeft, biedt CGM Daktari de mogelijkheid om een eigen account aan te maken. Dit account kan worden aangepast, zodat de administratieve assistent alleen toegang heeft tot specifieke delen van de software, zoals het administratieve luik. Dit betekent dat de medische geschiedenis van patiënten veilig verborgen blijft. Als u echter wilt dat de assistent toegang heeft tot deze geschiedenis zonder de mogelijkheid om deze te bewerken, kan dit ook worden aangepast naar uw wensen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de accountopties voor administratieve medewerkers bij CGM Daktari? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen! 

Met CGM Daktari kunt u met een gerust hart werken, wetende dat de gegevens van uw patiënten in veilige handen zijn. Beveiliging en privacy zijn onze topprioriteit, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de gezondheid en het welzijn van uw patiënten.

 

Administratieve gebruiker Daktari NL
Gerelateerde artikelen
CGM Oxygen: is uw data beveiligd?

... en hoe snel herstelt u van dataverlies? ...

Familiale hypercholesterolemie opvolgen in CGM Daktari - in samenwerking met Sanofi
Familiale hypercholesterolemie: het belang van screening bij het verlagen ...