We willen u er aan herinneren dat er in de Compufit Client Interfacing de instelling “Einddatum COVID-19 periode”, gewijzigd kan worden om de automatische verlenging van 6 maand te stoppen.

Screenshot 01

Deze instelling kan voor de test en productie versie van CGM Oxygen aangepast worden door in de respectievelijke bin folder op de applicatieserver, volgende exe te openen “Compufit.Client.Interfacing.exe”:

Screenshot 02