CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Dit was Health & Care 2022.

3 mei 2022

Health & Care 2022 is voorbij gevlogen. Naast de inspirerende gesprekken met voorbijgangers en het leggen van nieuwe connecties, schetsen wij graag nog even hoe deze drie dagen verliepen.

 

Waarom Health & care 2022?
 

+200 bedrijven en ondernemingen kozen om exposant te zijn dit jaar, waaronder ook wij als CompuGroup Medical. Als één van 's werelds toonaangevende e-Health bedrijven werkt CGM mee aan innovatie binnen de gezondheidszorg zodat wij kunnen helpen de sector te ondersteunen waar nodig.

Health & Care was de ideale manier voor ons om up to date te blijven  met de meest recente ontwikkelingen en tegelijk waardevolle connecties te leggen. 

 

Work hard, play hard

De voorbereidingen voor Health & Care namen veel tijd in beslag. Van het voorbereiden van infosessies tot het regelen van een koffiemachine & bubbels voor iedereen die langs kwam. Maar het was het allemaal waard. 

26 april was de eerste van drie dagen vol connectie. Onze experten zetten hun beste beentje voor om u zo goed mogelijk te begeleiden. Er kwamen een aantal bekende gezichten langs als ook hadden wij het genoegen om nieuwe & waardevolle connecties te leggen.

 

Op de voorgrond: de experten die u te woord stonden

7 van onze experten maakten hun agenda vrij en stonden paraat om u te verwelkomen & al u vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzagen zij ook een aantal korte infosessies waarbij software toepassingen voor huisarten, paramedici, ziekenhuizen en RVT's toegelicht werden.

De allereerste preview van het vernieuwde CGM Daktari

Health & Care betekende voor ons ook het delen van de nieuwe look voor ons EMD CGM Daktari. Achter de schermen is ons development team druk bezig met de puntjes op i's te zetten van de nieuwe interface. 

Wat kan u verwachten? Het gebruiksvriendelijke EMD met de intuïtieve tijdslijn die u kent, maar in een nieuw jasje. 

Meer info volgt snel. Hou ook zeker onze sociale media in de gaten voor updates over deze nieuwe look. 

Bedankt voor uw talrijke aanwezigheid en wie weet, tot op de volgende editie!

Uw CGM-België team