Digitalisatie kinesitherapie

FAQ

Een overzicht van veelgestelde vragen omtrent de digitalisatie voor de kinesitherapie.

Nuttige links

Een overzicht van nuttige links omtrent het gebruik van digitale toepassingen voor kinesitherapie.

CGM Oxygen

Gebruikerstips

Een overzicht van handige tips & tricks in CGM Oxygen.

Geen antwoord op je vraag gevonden?
Onze helpdesk staat je graag te woord.

CGM Oxygen

Op werkdagen bereikbaar:

8:30 uur - 17:30 uur

(Op vrijdag tot 16:00 uur)

Hulp op afstand

Download hier Anydesk, onze software waarmee wij je ondersteuning kunnen bieden vanop afstand

Downloads

Hier vind je handleidingen, brieven, documenten,... die je gratis kan downloaden