CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Learn all about the vision, mission as well as the people who shape CompuGroup Medical worldwide. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Career
Eine junge Frau telefoniert mit ihrem Smartphone, während sie einen Tablet-PC hält
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Contactează-ne!

În cazul în care aveți o întrebare sau doriți să discutați cu unul din membrii echipei noastre vă rugăm să folosiți formularul de mai jos:

Sunt de acord ca aceste date vor fi folosite de CGM Software RO SRL (CGM) pentru procesarea și răspunsul la solicitarea mea. Răspunsurile la întrebările mele pot fi trimise prin poștă sau în format electronic. Acordul meu este voluntar. Îmi pot retrage consimțământul în orice moment prin e-mail catre dpo.buro.gss@cgm.com. Dacă nu sunt de acord sau dacă îmi retrag consimțământul, nu vor rezulta dezavantaje împotriva mea. În plus, am drepturi suplimentare, care sunt descrise mai jos. Am luat la cunoștință despre informațiile privind drepturile mele.
Fields marked with * are required
Termeni și condiții

Datele rămân în sistemul CGM. Acestea sunt stocate în centrul de date CGM și nu vor fi divulgate unor terțe părți. Sunt informat că pot solicita informații despre datele stocate despre mine, în orice moment. În plus, am dreptul să accesez și să iau aceste date cu mine, dreptul la rectificarea datelor incorecte, la restricționarea procesării, precum și dreptul de a obiecta împotriva procesării și dreptul la ștergerea acestor date. Contactul pentru întrebări este CGM Software RO SRL, B-dul Chimiei, nr.2bis, Iasi, Mail: gss.buro.dpo@cgm.com Pentru orice problemele legate de protecția datelor, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor din cadrul CGM, Adrian Breaban, Mail: dpo.buro.gss@cgm.com. În plus, am dreptul de a mă plânge autorității de supraveghere a protecției datelor dacă consider că datele mele personale nu vor fi prelucrate în mod corespunzător.

Conform cerinţelor Legii nr. 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, CGM Software RO are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: contact, proces de recrutare. Eşti obligat(ă) să furnizezi datele, în condiţiile în care doreşti să ţi se răspundă la întrebările adresate, acestea fiind necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţilor întreprinse şi de a putea răspunde cerinţelor tale. Refuzul tău determina imposibilitatea comunicării. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor parți terțe. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la CGM Software RO, Bd-ul Chimiei, nr. 2, Romania - 700291, Iași sau prin email la adresa dpo.buro.gss@cgm.com. De asemenea, îţi este recunoscut dreptul de a te adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

CGM Software Romania

Management

 

Christopher Roy Turner
chrisroy.turner@cgm.com  


Alexandru Cobjuc
alexandru.cobjuc@cgm.com

HR

 

Corina Matei
corinanicoleta.matei@cgm.com


Roxana Cretu
roxana.cretu@cgm.com

DPO 

dpo.buro.gss@cgm.com

 

 

Bulevardul Chimiei, no.2bis, building C1, 1st floor,
RO - 700291, Iași

Imprint