CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Find ud af alt om visionen, missionen og de mennesker, der former CompuGroup Medical over hele verden.

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Job i CGM
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Imprint for CompuGroup Medical Denmark A/S

CompuGroup Medical Denmark A/S
Olof Palmes Allé 44
8200 Århus N
Danmark

Telefon: +45 7030 1340

E-mail: salg.dk@cgm.com
Internet: https://www.cgm.com/dnk_dk

CVR-nummer: 24210529

Forman for bestyrelsen
Emanuelle Roberto Virgilio Mugnani
Viale F. Caprilli 1
20148 Milano
Italien

Ansvarlig for hjemmesidens indhold
CompuGroup Medical Denmark A/S
Anita Christensen
Vice President Salg & Marketing

 

Ansvarsfraskrivelse

CompuGroup Medical SE & Co. KGaA kontrollerer og opdaterer løbende oplysningerne på vores websider. Det er dog muligt, at visse oplysninger ikke er opdaterede på tidspunktet for visning af vores websider. Vi påtager os intet ansvar for den aktuelle gyldighed, nøjagtighed, fuldstændighed eller kvalitet af de angivne oplysninger. De linkede sider blev tjekket for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for lænkningen. Ulovligt indhold blev ikke opdaget på tidspunktet for lænkningen. En permanent kontrol med indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkret indikation af krænkelse. I tilfælde af en meddelelse om overtrædelser sletter vi sådanne links med det samme.

Dette gælder også for tredjeparts websider, der er linket til denne hjemmeside. CompuGroup Medical SE & Co. KGaA er ikke ansvarlig for indholdet af tredjepartswebsider, der er tilgængelige via links inkluderet på denne hjemmeside.

Oplysningerne offentliggjort på denne hjemmeside udgør ikke et tilbud om at købe aktier i CompuGroup Medical SE & Co. KGaA eller nogen anden virksomhed, og det er heller ikke en invitation til at købe eller på anden måde handle med aktier direkte eller indirekte. CompuGroup Medical SE & Co. KGaA forbeholder sig yderligere retten til at ændre de angivne oplysninger.

Indholdet, layoutet og strukturen af ​​CompuGroup Medical SE & Co. KGaA-webstedet er beskyttet i henhold til loven om ophavsret. Gengivelse af oplysningerne eller data, herunder tekster og billeder helt eller delvist, er kun tilladt med forudgående udtrykkeligt samtykke fra CompuGroup Medical SE & Co. KGaA.