CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Find ud af alt om visionen, missionen og de mennesker, der former CompuGroup Medical over hele verden.

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Job i CGM
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

CGM i Danmark

Fakta om os

CompuGroup Medical er den største leverandør af IT-systemer til praktiserende læger og fysioterapeuter i Danmark. Vi har ca. 1200 kunder, der tæller både læger, fysioterapeuter, psykologer og kiropraktorer. Dertil kommer en række offentlige institutioner, der ligeledes anvender systemer fra CGM.

Vores IT-systemer er hovedsagligt opbygget af standardløsninger, hvortil en række tillægsmoduler og komponenter kan tilvælges. Al software er udviklet af vores egne programmører her i landet og styret fra hovedkontoret i Aarhus.

Den danske afdeling tæller ca. 60 personer, der arbejder på vores kontorer i Aarhus, Frederikshavn, Hørsholm og Holbæk.

 

Samarbejde og interesseorganisationer

Som den største leverandør af IT løsninger til almen praktiserende læger, indgår CompuGroup Medical som naturlig samarbejdspartner i landsdækkende it-centriske projekter. I denne kapacitet har vi været involveret i den strategiske udvikling af bl.a. FMK og DDV.

Vi er en del af Primærsektorenes Leverandørforum og samarbejder aktivt med MedCom, Sundhedsdatastyrelsen, PLO, Danske Regioner m.fl.

 

CGM i verden

CompuGroup Medical er en af verdens førende e-sundhedsvirksomheder. Med en omsætningsbase på 1,130 milliarder euro i 2022 er vores softwareprodukter designet til at understøtte alle medicinske og organisatoriske aktiviteter i lægeklinikker, apoteker, laboratorier, hospitaler og sociale velfærdsinstitutioner. Vores informationsydelser til alle parter i sundhedssystemet og deres webbaserede personlige sundhedsjournaler bidrager til mere en sikker og effektiv sundhedssektor.

CompuGroup Medical's ydelser er baseret på en unik kundebase på mere end 1,6 millioner brugere, herunder læger, tandlæger, farmaceuter og andre sundhedsprofessionelle på indlæggelses- og ambulante faciliteter. Med placeringer i 20 lande og produkter i 60 lande over hele verden er CompuGroup Medical e-sundhedsvirksomheden med en af de højeste dækningsgrader blandt sundhedsprofessionelle. Mere end 9.200 højt kvalificerede medarbejdere støtter kunder med innovative løsninger til de stadig voksende krav i sundhedssystemet.