CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Find ud af alt om visionen, missionen og de mennesker, der former CompuGroup Medical over hele verden.

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Job i CGM
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Gratis Antivirus er ikke gratis

15. februar 2023

Bedre beskyttelse med F-Secure

F-Secure er en førende producent af antivirussoftware, der giver højkvalitetsbeskyttelse mod ondsindede trusler som virus, malware, spyware, ransomware og andre cyberangreb. Mens gratis antivirusprogrammer er tilgængelige, kan de ikke levere samme beskyttelsesniveau som en betalt version. Det skyldes, at de mangler mange funktioner, som er vigtige for at holde din computer og personlige oplysninger sikre, såsom avanceret firewall, beskyttelse mod phishing og ransomware.

En af fordelene ved at bruge F-Secure som betalt antivirussoftware er, at du får regelmæssige opdateringer, som holder din computer sikker mod de nyeste trusler. Du får også adgang til et team af eksperter, som kan hjælpe dig med at tackle eventuelle sikkerhedsproblemer. Når du har installeret F-Secure på din computer, kan du stole på, at dine data og personlige oplysninger er sikre, og at du kan arbejde uden at bekymre dig om sikkerhed.

At vælge den rigtige antivirussoftware er vigtigt for enhver computerbruger, da en inficeret computer kan føre til tab af data, identitetstyveri og andre alvorlige problemer. Ved at vælge F-Secure som din antivirusløsning, får du en pålidelig og omfattende beskyttelse af dine oplysninger og computer. F-Secure har en lang historie med at levere førsteklasses antivirusbeskyttelse, og deres software er designet til at holde truslerne ude, så du kan fokusere på dit arbejde og nyde en sikker og problemfri oplevelse på din computer.

Selvom F-Secure holder klinikken godt beskyttet med trusler fra nettet, sker det uden at lægge beslag på maskinens ressourcer, som det kan opleves med andre lignende løsniger.

Med internetsikkerhed fra F-Secure undgår klinikken at skulle bekymre sig om licenser og opgradering af løsningen. Vi sørger for at klinikken altid er beskyttet, oplever du alligevel problemer står supporten klar til at hjælpe.

Vi anbefaler altid klinikker at anvende antivirus og beskyttelse mod andre internetbaserede trusler på alle maskiner.

Lad os kontakte dig vedr. F-Secure

Felter markeret med * skal udfyldes