CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Find ud af alt om visionen, missionen og de mennesker, der former CompuGroup Medical over hele verden.

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Job i CGM
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

CGM sponserer Spejdernes Lejr 2022

25. juli 2022

XMO giver dig bedre overblik

32.000 deltagere i Spejdernes Lejr

Når 5 af landets spejderkorps og tusindvis af spejdere fra resten af verden mødes til Spejdernes Lejr i disse dage, er CGM med som sponsor for at hjælpe lejerens sundhedsteam.

Spejdernes Lejr, der i år foregår i Naturpark Hedeland ved Roskilde, har med hjælp fra ca. 4.000 frivillige arrangeret en lang række aktiviteter og oplevelser for de mere end 32.000 deltagere. Lejeren har både eget hospital, politistation og brandvæsen til at sørge for en tryg og sikker lejr for de mange deltagere.

Spejdernes Lejr ligger denne gang i Naturpark Hedeland på Sjælland.

XMO på lejerhospitalet

Gennem vores sponsorat af IT-infrastruktur og patientjournal systemet XMO til lejerens hospital og klinikker, har de 50 læger og 90 øvrige sundhedsfaglige frivillige mulighed for at yde koordineret hjælp og pleje under lejeren, med direkte adgang til patientjournaler og medicinering samt kommunikation med patienternes egne læger og det øvrige sundhedsvæsen.

CGM er stolt sponsor

Spejdernes lejr er den største lejr for børn og unge i hele Norden, og CGM er stolte over at bidrage til det flotte arbejde, de mange frivillige har påtaget sig, for at gøre lejeren til den store succes den er.