Alert Circle

U gebruikt een browser die wij niet ondersteunen. 

Deze pagina werkt niet met Internet Explorer. 

Om veiligheidsredenen raden we aan dat u een andere browser gebruikt zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Safari of Mozilla Firefox. 

We ondersteunen u graag bij het installeren van deze browsers of bij het upgraden van uw besturingssysteem. 

 

Contacteer ons
Caret Forward

U verdient een cadeau!

Wij zijn ervan overtuigd dat uw mening en verhalen over CGM Daktari de beste reclame zijn voor onze producten en diensten, die we ons kunnen wensen. We willen u daarom graag belonen voor het delen van uw positieve ervaring.

 

Wanneer u, als bestaande klant, een collega doorverwijst die een vrijblijvende demo inplant bij één van onze Account Managers, dan ontvangt zowel uw collega als u een geschenk van CGM! 

 

Hoe werkt het

Via onderstaand formulier kunt u de gegevens van uw collega-zorgverlener doosturen. Wij zullen vervolgens contact opnemen met uw collega-zorgverlener en hem/haar voorzien van de nodige informatie over de diensten en producten waar ze interesse in hebben. Wanneer een demo wordt ingepland bij één van onze vertegenwoordigers, dan ontvangt u van ons een geschenk! Bovendien draagt het aantal collega's dat u doorverwijst bij tot het soort geschenk: u kunt tot maar liefst 6 flessen wijn ontvangen! 

Raadpleeg onderaan deze pagina zeker even de algemene voorwaarden voor meer details.

Gemarkeerde velden met * zijn verplicht

Algemene voorwaarden

- 1-4 unieke referrals waarvan minstens 1 demo ingepland: 2 flessen wijn cadeau 

- 5-9 unieke referrals waarvan minstens 1 demo ingepland: 4 flessen wijn cadeau

- 10+ unieke referrals waarvan minstens 1 demo ingepland: 6 flessen wijn cadeau

- Na het eerste contact moet uw collega-zorgverlener binnen 3 maand een demo inplannen met een vertegenwoordiger om in aanmerking te komen voor een geschenk. Indien uw collega-zorgverlener overgaat tot aankoop van CGM Daktari, ontvangt hij/zij een korting op het gebruik van CGM Daktari (enkel indien hij/zij nog geen klant is bij CGM).

- De beloning voor de doorverwijzer wordt toegekend aan één bestaande klant/persoon. Het doorverwijzen van collega's kan op verschillende tijdstippen plaatsvinden. In dit geval wordt het aantal unieke referrals opgeteld om het type wijngeschenk te bepalen. Het wijngeschenk wordt u persoonlijk overhandigd door uw Account Manager. Max. 6 flessen wijn ongeacht aantal referrals. 

- De geschenken kunnen niet in geld verzilverd worden.

- CGM behoudt zicht het recht om op elk moment met deze actie te stoppen.

 

Meer info?

 

Wenst u toch meer informatie over deze actie? Aarzel zeker niet om ons te contacteren, we vertellen u er graag meer over.

Gemarkeerde velden met * zijn verplicht