CompuGroup Medical
Synchronizing Healthcare

Kom alles te weten over de visie, de missie en de mensen die CompuGroup Medical wereldwijd vorm geven. 

Investor Relations
Eine Person tippt mit dem Finger auf ein Tablet-PC mit einer Investor-Relations-Präsentation
Carrière
Een jonge vrouw praat op haar smartphone terwijl ze een tablet PC vasthoudt
CGM Global
Mehrere CGM-Flaggen

Gebruikerstips CGM Oxygen

Het verschil tussen de knoppen "OK", "Annuleren" en "Toepassen".

Wist je dat je ervoor kunt kiezen om een venster onmiddellijk af te sluiten na het aanpassen van bepaalde gegevens? Dit doe je door op "OK" te klikken. Je aanpassingen zijn dan ook bewaard. Wil je aangepaste gegevens bewaren en het venster actief laten? Dan klik je op "Toepassen". Open je het venster enkel om gegevens te raadplegen, dan kan je het direct sluiten via de knop Annuleren. 

Patiëntendosssier
Ongeregistreerde beurten in voorschrift

Je kan onnodige correcties vanuit de mutualiteiten vermijden door gebruik te maken van de mogelijkheid om ongeregistreerde prestaties in te geven. Krijg je een patiënt over de vloer die reeds door een andere zorgverlener werd behandeld voor hetzelfde voorschrift? Duid de reeds ontvangen behandelingen aan in het voorschrift en CGM Oxygen doet de rest om correcte rekeningen op te maken. Wil je meer weten over deze functionaliteit? Raadpleeg dan onze handleiding via onderstaande link of neem contact op met onze kanjers van de helpdesk.

Ongeregistreerde beurten
Aandachtspunten

In CGM Oxygen kan je belangrijke aandachtspunten bij de behandeling van een patiënt extra in de verf zetten. Breng je collega’s binnen de praktijk op een handige manier op de hoogte van belangrijke aandachtspunten voor een patiënt, zoals gezondheidsproblemen (vb osteoporose) of een waarschuwing voor wanbetaling.  Zo'n melding kan je toevoegen in het patiëntendossier via het groene plus-icoontje in de rechterbovenhoek. Bij het heropenen van het patiëntendossier of agenda zal een opvallende melding getoond worden met de belangrijke informatie.

Laatst geopende patiëntendossiers terugvinden

Wist je dat je in CGM Oxygen de laatst geopende patiëntendossiers eenvoudig opnieuw kan openen, via het pijltje naast het patiëntenzoekveld?

Agenda inzetten als visueel hulpmiddel

Wist je dat je de agenda van CGM Oxygen gemakkelijk kan gebruiken als je werkagenda? Dit door gebruik te maken van aanpasbare tijdssloten, zo wordt het plannen van een drukke dag net dat tikkeltje gemakkelijker. Heb jij een patiënt die je behandelt voor 30 minuten maar die net iets meer van je tijd vergt? Dan kan je via de agenda bvb. 45 min inplannen zonder dat er iets veranderd in de facturatieperiode van de behandelingsfiche. 

Online bilans beheren

Wist je dat je online o.a. bilans kan aanmaken in CGM OxyBoxy, dit vanop elke pc met internet én vanaf elke locatie?
 

Infokiosk CGM Oxygen

Wist je dat je in CGM Oxygen veel nuttige informatie kan terugvinden in de infokiosk? Daar worden o.a. video's, tips, nieuwsbrieven en allerhande mededelingen verzameld.  

Infokiosk