Please enable Javascript!

header_faq

Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren! We helpen u graag verder.

Hoe kan ik een medewerker de toegang tot CGM OxyBoxy blokkeren?

U kunt een gebruiker blokkeren door op uw OxyBoxy-account in te loggen en deze te verwijderen.

  • Onder het menu Configuratie klikt u op Gebruikers.
  • Klik in de linkerkolom op de gebruiker die u wilt verwijderen.
  • Klik naast de naam van de gebruiker op het rode kruisje.
  • Bevestig met Ok op de vraag 'Gebruiker verwijderen?'

Op welke systemen kan ik CGM OxyBoxy gebruiken?

OxyBoxy is bijna op alle systemen met een moderne internetbrowser en overal ter wereld bereikbaar. Internettoegang is noodzakelijk.

Hebben andere CGM OxyBoxy-gebruikers toegang tot mijn gegevens?

Neen, enkel u kunt uw gegevens raadplegen en/of aanpassen aan de hand van uw logingegevens of eID.

Kunnen alle patiënten met toegang tot OxyCity op ieder tijdstip een afspraak boeken?

  • U bepaalt zelf de tijdsblokken waarin een afspraak mag worden geboekt.
  • Het aantal afspraken per patiënt kan beperkt worden.
  • Indien de afspraakblokken volzet zijn, worden de volgende automatisch vrijgemaakt.

Tot welke gegevens heeft de patiënt of klant toegang?

De klant heeft enkel toegang tot zijn eigen gegevens.

Kan de patiënt of klant zijn eigen gegevens wijzigen?

Ja, de klant kan door in te loggen zijn gegevens raadplegen en aanpassen. Als de klant een eID-lezer heeft, kan hij zijn gegevens via zijn identiteitskaart aanpassen.

Hoe geef ik mijn medewerkers toegang tot mijn gegevens?

U kunt voor uw medewerkers een gebruiker aanmaken door in te loggen op uw OxyBoxy-account.

  • Onder het menu Configuratie klikt u op Gebruikers
  • Klik op de knop Nieuw bovenaan links.
  • Vul alle gegevens in en klik uiteindelijk op Ok onderaan rechts

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja. De gegevens worden in een persoonlijke database bewaard die enkel voor u toegankelijk is en voor extra gebruikers die u zelf aanmaakt.

Uw data worden via een beveiligde https-verbinding doorgestuurd en kunnen dus niet onderschept worden door andere internetgebruikers.

Waar worden de patiënt- en klantengegevens bewaard?

De gegevens worden op onze server bewaard in uw persoonlijke database. Deze database is enkel door u toegankelijk.