Please enable Javascript!

04. december 2017, Koblenz (Germany) / Nevele (Belgium)

CompuGroup Medical neemt Belgisch Advanced Technology Explained (ATX) over

CompuGroup Medical SE (CGM) heeft een overeenkomst gesloten voor 100% overname van Advanced Technology Explained N.V. (ATX). Het Belgische bedrijf ontwikkelt softwareoplossingen voor tandartsen, orthodontisten en parodontologen. Na de recente overname van Barista in augustus 2017, is ATX de volgende stap om de aanwezigheid van CompuGroup Medical in België te versterken. CompuGroup Medical bevestigt hierbij opnieuw zijn voornemen om te blijven investeren in de Belgische eHealth-markt en dit in het voordeel van zijn klanten. CGM speelt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van mondiale eHealth-oplossingen en heeft een marktleiderspositie zowel in Duitsland als in andere belangrijke Europese landen.

18. augustus 2017, Nevele

CompuGroup Medical versterkt zijn marktpositie in België met de overname van Barista Software en zijn software Daktari voor huisartsen

CompuGroup Medical SE (CGM), een toonaangevend en wereldwijd eHealth-bedrijf, heeft een overeenkomst gesloten voor 100% overname van Barista Software bvba. Na de overname van CompuFit in 2015 en Windoc in 2011 is Daktari de volgende stap om de aanwezigheid van CompuGroup Medical in België te versterken. CompuGroup Medical bevestigt opnieuw zijn geloof in de waarde van blijvende investeringen in de Belgische eHealth-markt en het voordeel ervan voor zijn klanten.

verder lezen verder lezen